0V0 JE H0R0R! Zvicer je je0 ćevape 0d žrtava Belivuka: Zna0 je p0 dva puta da raspali r0štilj.. Ev0 čije je mes0 bil0 najb0lje!

Donosimo vam jesu aktuelnu temu iz Srbije, a koja je kao što se može vidjeti po samom naslovu povezana sa kriminalnim klanom Velje NEvolje koji je proteklih 10 godina zadavao strah i trepet po cijeloj Srbiji.

Kako je poznao, on je do sad ubio 17 osoba, a prema prvim informacijama i dalje se odvija istraga, tako da je taj broj sigurno veći i nije konačan.

Nato je mnoštvo snimaka i slika na vikendici u Ripoteku, a bilo ih je ukupno tri, gdje je on zajedno sa svojim zlikovcima mljeo ljude, a neke od dijelova tijela je slao svojim mafijaškim neprijateljima, pa tako svima onima koji nisu htjeli da plaćaju reket prijetio je na ovaj način.

Na taj način je zastrašivao i tjerao da plaćaju sve njegovom klanu.

Radoje Zvicer koji ima 38 godina i koji je šef “Kavačkog klana” svaki drugi dan primao meso od Velje NEvolje Belivuka, pa je u Crnoj Gori palio roštilj i jeo ćevape sa lukom.

Ovim putem se oglasio i predsjendik Srbije Aleksandar Vučić koji je bio gost u emisiji TV Prva, i koji je obećao da će on biti uhapšen u skorije vrijeme.

Pronađen je telefon kod ovih kriminalaca su krili grozne snimke, pa tako da su dokaze imali crno na bijelo.

Njegovi ljudi se pokazali lojalnost pred njim, morali su da jedu ćevape, što je normalnom čovjeku i više nego nenormalno i da to samo mogu da urade psihički bolesne osobe.

Komentariši