0VA JANINA DETA T0PI SAL0 U SEKUNDI! USPJELA JE DA SMRŠA 24 KILE, MA NJE P0LA NEMA! Sam0 je 0v0 izbacila iz ishrane, PA KAK0 0V0 NISM0 PRE ZNALI?! (F0T0)

Veliki broj žena muči muku sa viškom kilograma, te pukušavaju na sve načine da ukline kilograme a da en ugroze zdravlje.

Niakda ne možemo znati kako će koja dijeta da djeluje na organizama.

Veliki broj ljudi se odlučuje na plastične  operacije, ide na hirurško smanjene želudca, a to može brzo da krene niz brdo i krivim putem, kao što je to bio slučaj kod pjevača Darka Lazića, jer je njegov otac uradio tu operaciju i završio je sa smrtnim ishodom.

U javnost je dospjela intormacia da je Jana Todorović, za 3 mjeseca upjela da smrša malo više od 14 kilograma a u ljeto je shvatila da ima 82 kile što je svakako puno kilograma za njenu viisnu.

Ona je odmah kranula sa kuhanom hrnaom, pa je sve prženo iz jelovika izbacila, a na slatkiše je morala odmah da zaboravi, a to joj je najteže padalo od svega ovoga.

Za droučak je jela žitarice sa jogurtom i voće, a za ručak je uglavnom kuhala nešto, dok je za večeru jela bijelo meso i jednu voćku po izboru, ali neće ovdje da stane, pa je željela da skine još barem 2 kilograma.

Komentariši