BEZ KALKULISANJA! 0GLASILA SE I EVA RAS P0V0D0M 0PTUŽBI NA RAČUN LEČIĆA: ”MA I MENE JE ZIVK0, SLA0 MI P0RUKE..:” (F0T0)

Top tema u posljednja dava dana je poznati  srpski glumac i saborski zastupnik Branislav Lečić optužćen da je silovao poznatu srpsku glumicu i to u maju 2012 godine.

Nedavno je ona izjavila na  beogradskom sudu u kojem ga je direktno optužila da ju je silovao u maju 2012 godine u njegovom automobilu.

Opis nije dostupan.

Navodni slučaj se dogodio na probama za jednu predstavu koj se odigrala u Beogradu.
Veliki broj žiatatelja ovih informacija se pita zašto ona nije raznije priajvila silovanje?
On je navela da je to krila duboko u sebi, a cijeli slučaj sa glumcem Antićem od prije dva mjeseca je i njoj probudio želju da sa javnosti podijeli cijelu priču.
Takošer se postavlja pitanje kako će se sve navedeno dokazati, jer će to biti jako teško pošto se desilo skoro prije deceniju, nema nikakvih materijalnih dokaza, a nije bilo ni svjedoka.
Ono što njemu nikak ne ide u korist jeste da je ona prije nekoliko dana obajvila prepisku sa Lečićem koji je bio i više nego otvoren i pomalo bezobrazan u konverzaciji, na društvenoj mreći Facebook.

Opis nije dostupan.

Povodom cijele situacije nedavno se oglasila i poznata glumica Eva Ras koja je rekla da je Leka njen veoma dobar prijatelj i da nema šanse da je on nešto takvo uradio.

Ona je stranu u njegovu odbranu i poručila da će tako misliti sve dok se ne dokaže suprotno.

Opis nije dostupan.

Komentariši