CELA SRBIJA U Š0KU! “NIJE 0N BUDALA, D0BI0 JE VIŠE 0D 200.000 EVRA 0D AMERIČKE AMBASADE, SAM0 DA MENE NAPADNE”: Vučić 0tkri0 sve detalje 0 planiran0m ATENTATU NA NJEGA! Mal0 im je trebal0 da preuzmu celu vlast Srbije, NE DAM SE JA!

Aktuelni predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je bio gost emisiji gdje je rekao da je izložen velikom pritisku spolja ali i iznutra, pa je dodao da su tajkuni uložili više od 1,3 milijarde evra u aktivnosti protiv njega.

Novinari su ga pitali ko je to uložio toliki novac kako bi njega srušili, a on je rekao da su to učinili ljudi spolja, pa je dodao da ni kriminalne grupe ne mogu da se dese bez podrške nekog spolja, ali da su uradili neki iznutra.

On je rekao da oni ulažu novac u medije, organizacije koje podržavaju i razne analitičare.

Rekao je jednog analitičara koji je davao izjave protiv njega, ali mu nije spomenuo ime, “ali on nije budala već je pametan – uzeo je više od 200.000 dolara od američke ambasade”, rekao je Vučić. “

Vučić je spomenuo i atentat na njega koji je bio još u pripremi ali je na kraju srećom spriječen.

Rekao je kako im je nedostajalo 48 sati, zato su imali najveći broj njihovih snajperista na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji.

Dodao je da nije imao pancir, te da ga nikada neće ni nositi.

Komentariši