EV0 ZAŠT0 JE NJU MUŽ N0GIRA0! ANĐELKA G0LA D0 KOŽE U SERIJI, MAZILA SE SA K0LEG0M P0D TUŠEM, SEVA NA SVE STRANE! 0va je vruća scena zapalila celu Srbiju! (VIDE0)

Nije tajna da u današnje vrijeme vrijed pravilo što se više skinete, ima da više uspijete u životu, a to sve posebno važi za žene i djevojke koje ako su imalo zggodne i imaju neke adute za pokazati, onda to koriste u svoju korist i na jako kvalitetan način.

Danas govorimo o domaćoj kinematografiji gdje se može vidjeti svega i svačega osim što dobro glume, a koja se dobija na kapaljku.

Jedna od najpoznatijih domaćih glumica je Anđelka Prpić koja se proslavila u mini seriji koja je postala hit “Anđelka i Andrija”.

Ona je bila pravi bum u ovoj seriji, i mnogu ljudi sa Balkana su je tek počeli da upoznavaju, a ona je već nekoliko godina ranije bila i više nego poznata u cijelom svijetu glume.

Nakon toga je ona krenula sa svojim stand up komedijom, koja je bila i više nego gledana u cijelom regionu.

Dogodile su se promjene u njenom privatnom životu, naime, ona se razvela od supruga koji je jednostavno nije mogao da podnese, kao i njenu ulogu u toj novoj seriji, gdje je morala da glumi realistično u nekim seksi scenama.

Anđelka to nije mogla da trpi , a sve je kulminiralo sa razvodom braka, a sada je srpkskoj javnnosti pokazana jedna od njenih uloga u samoj ovoj seriji, a neke scene su stvarno i više nego realistične i izgledaju kao da nije ni glumila u njima, već da je ona sve ovo stvarno doživila sa ovim glumcem. Sami to možete da pogledate.

Komentariši