HVALILA SE DA IMA 0DN0SE 7 PUTA DNEVN0! T0NI JE P0LUDE0, 0N JE ZNA0 ZA SAM0 2, PA JE ŠUTNU0 ZB0G SV0G 0CA BIZNISMENA! EV0 GDE JE 0N NJU UHVATI0 SA TAT0M.. (F0T0)

Vijest da je Dara Bubamara ponovo slobodna je sve šokirala.Javnosti je poznato da je ona bila u vezi sa mladićem koji je od nje mlađu čak 21 godinu, a o tome je pričao cijeli Balkan.

Njen deško se zvao Marko Dujaković, a na Instagramu se predstavio kao Toni, a nikome nije bilo jasno šta se desilo, jer kako se može vidjeti na njenom Instagramu, njih dvoje su svaki dan bili zajedno.

Fanovi pjevačice su bili šokirani kada su saznali za prekid, jer su svi smatrali da su sretni zajedno.

Javnost je dosznala da je Tonijev otac poznati biznismen, koji ima lanac svojih restorana u Italiji i da je on svom sinu svakodnevno udovoljavao, međutim sada je malo zavrno račun kada je u pitanju Dara Bubamara.

Kako mediji doznaju dara se hvalila prijeteljicama da imaju odnose sedam puta dnevno, i da je Toni izgubio potpuno glavu za njom.

Tonije je jednom prilikom rekao ocu da želi oženiti Daru, a to se njemu nije dopalo, pa je odlučio da mu uvede limite na karticama i bankovnim računima, pa je on postao još više nervozan a to se odrazilo i na vezu sa Darom, pa je na kraju jednostavno moralo da pukne.

Komentariši