IZDAT0 UP0Z0RENJE ZA V0ZAČE! DRUMSKI RAZB0JNICI PLJAČKAJU K0GA M0GU! EV0 KAK0 DA IH PREP0ZNATE! (F0T0)

Nedavno je izdato upozorenje od strane nadležnih službi , da na putevima vreba opasnost u vdu auto razbojnika , naime radi se relaciji Banja Luka , Doboj u BiH, a razbojnici napadaju baš sve i nikoga ne štede.

Postoji opasnost da će doći do širenja na ostale puteve i druge gradove i mjesta.

Naim,e jedna čovjek je imao to loše iskustvo pa je odlučio da podjeli kako je to izgledalo kako bi pomagao drugima da ne nasjednu na iste stvari te da im se ne bi desila ista situacija kao što je njemu.

Navedeni čovjek je gostovao na jednoj televiziji u Doboju, gdje je ispričao šta mu se desilo prije nekoliko dana.
Naime, čovjek je naputu naišai na zaustavljeno auto pored koga je stajao mušakarac, žena i dvoje djece , dakle cijela jedna pordica.
Muškarac je mahao kanisterom kao znak da su ostali bez goriva, na što je vozač stao i pitao može li im pomoći.
Zamolio ga je da ga odveze do obližnje pumpe.

Vozač ti nije mogao odbiti, smatrao je da čini dobro djelo, kada su došli na pumpu muškarac je rekao da nema novaca da plati , na što je vozač ponudio da plati o , ali je muškarac to odbio rekavši da ne želi milostinju, te mu je ponudio sat koji vrijedi 300 KM za nekih 100 KM u znak zahvalnosti, na što je vozač nažalost i pristao jer kada je došao kući shvato je da je sat lažnjak koji ne rvijedi ni destinjak  maraka, a kamoli 300 a da je on žrtva dobro osmišljene prevare.

Komentariši