J0vana piše er0tski r0man “50 nijansi sive” na Srpski način: “Najb0lja sam srpska ljubavnica, nijedna mi ne m0že primirisati…”

Relativno se brzo na estradno nebo Srbije probila i Jovana Jeremić.

Ona je ušla u voditeljske vode, a sve je počelo od neobaveznog vođenja Parova, a danas već ima i svoj jutarnji program, puno ozbiljnija emisija, gdje se ona dokazuje na jedan sasvim opšteni način, koliko je zapraavo dobra u svome poslu.

Ona vodi dosta leđernije emsisije od svojih kolega, zato nije čudno kada se u sred jutarnjeg programa među goste ulete tamburaši sa Šanijem, i onda krene pjesma, kićenje instrumenata i povede se kolo u sred emisije.

Kako i svako i ona ima svojih negativnih stavri, a to su svakako njene izjave koje ljudi nikako ne vole da čuju, i sa kojima definitivno diže pritisak običnim ljudima.

Ona za pravoslavni Vaskrs izjavila da ima ženu koja joj farba jaja po želji jer ona ne želi da svoju kuću ubija mirisom sirćeta i kuhhanih jaja.

Veliku nervozu je stvorila kada je izjavila da ne razumije srpske domaćice koje se žale i govore kako nemaju vremena za sebe.

Ima dvije pomoćnice koje joj održavaaju kuću i koje joj se brinu o djetetu tako da uvijek ima vremena za sebe.

Kako je navela u knjizi koju piše će biti dosta izmišljenih likova, ali i istinitih dijelova, dopisivanja, online seksa i svega drugoga što može da zagolica vašu maštu.

Kakvo je vaše mišljenje na ovo?

Komentariši