Pred 0vim musliman0m je Arkan drhta0 ka0 curica! B0ja0 ga se ka0 đav0 krsta, Džamba je sa njim BRISA0 P0D, EV0 kak0 je završi0…(F0T0)

Sigurno ste i vi imali prilike čudti za legendarne priče koje su povezane sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, i da neke od njih stvarno ulijevaju strah u kosti.

On je gospodario u periodu 1970-1995 godina, i koji je zgrnuo milione na svoj krimi rad, ali i rat na Balkanu, gdje je itekako profitirao kada je s svojom gardom pustošio kuće po Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Sudbina nije dala da prevše uživa u tome te je preminuo  2000 godine u hotelu Interkontinental u Beogradu, a sav kajmak je pokupila njegova supruga Svetlana ceca Ražnatović, kojoj je ostalo sve u nasljedstvo.

Javnosti je malo poznato da je ipak bio jedan lik kojeg se bojao 24 sata na dan, a to je jedan omaleni Dorćolac.

Njegovo ime je Iso Lero Džamba, predpostavlja se da je on zajedno sa Arkanom u kazneno popravnom domu u Valjevu gdje ga je maltretirao i tukaoo skoro svaki dan, jer ga nikako nije mogao vidjeti očima.

Pri izlasku iz dome i poslje puno godina Arkan mu je sve vratio sa kamatama. 23 septembra 1992 godine je on nestao sa lica zemlje, a posljednji puta je viđen kako ulazi u kasino kojeg su osiguravali “tigrovi”, jedinica koja je bila pod komandom Arkana.

Trenutno postoje dvije verzije priče kako jezveršio. Prva je kako su ga izmlatili u liftu, a krvi je bilo do koljena, a onda su njegove dijelove tijela zakopali širom Beograda, dok sruga kaže da je zakopan u temelje jedne beogradske benzinske pumpe.

Komentariši