PREDSEDNIK VUČIĆ 0DBRUSI0 HRVATIMA: MI SM0 RAZUMELI VAŠU P0RUKU, ALI NEKA BUDE JASN0 SVIMA, SRBIJU VIŠE NIK0 NEĆE M0ĆI GAZITI!

Javnosti je poznato da Srbija ima jedan od najvećih problema kada je u pitanju vanjska politika, a to su pritisci koji dolaze sa svih strana kada je u pitanju Kosovo i njegova nezavinsnost.

Naime, svima je poznato da je Kosovo za Srbiju svetinja i da niko ne želi da potpiše da se Kosovo rascijepi jer je ova teorija vijekovima smatra srpskom, iako su velike sile jako uporne.

Nedavno je stigla vijest da je  Hrvatska odlučila da napravni vojni kamp na Kosmetu u sklopu vojnih službi koje je najavio sam KFOR, a sada je to prekomentarisao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je rekao da je Srbija pokušava da ima prijatne odnose sa svim susjednim državama pa tako i sa Hrvatima, pa tako da smatra da izjave hrvatskih zvaničnika o izgradnji kampa nisu izraz poštovanja prema Srbiji.

Naim,e predsjednih Srbije je rekao da se u Hrvatskoj ne mogu da prave kako ne znaju da Kosmet Srbija i dlaje smatra svojom teorijom i da danas tamo žive Srbi koji vrlodobro pamte cijela tragična stradanja svog naroda.

Vučić je poručio da im to neće poći za rukom.

Komentariši