Sim0nida 0TKRIVA! “Naše pevačice na pr0stituciju uzmu i d0 par hiljada evra na dan! Ev0 cene za Lepu Lukić i Anu, a tek 0NE DVE?”

Uvijek su javnost zanimale teme poput ove. Svima je poznato da na estradi nije sve med i mlijeko, te da je puno više zakulisanih radnji i jako loših stvari, koje se itekako dobro kriju, međutim, jedna stvar je i više nego očigledna.

Prostitucija je nešto o čemu se itekako šuti u javnom mnenju. Jako puno je novih modernih pjevačica optuživano u posljednje vrijeme da su preko kreveta došli do prvih pjesama, a kada se i pogledaju neke njihove pjesme i kako su zapravo loše pjevačice onda ta priča i drži vodu.

Na samom vrhu liste je pjevačica Sandra Afrika, koja nema niti jednu dobru pjesmu po svim kritičarima koji se razumiju u muzičke šeme, ali je ona ipak jedna od gledanijih izvođača na servisu You Tube.

Mnogima je Simonida Milojković poznata kao novinarka  i spisateljica koja je na svom gostovanju protekloga vikenda na jednoj televiziji rekla da mnoge domaće pjevačice jako dobro zarađuju od prostitucije, i to po nekoliko hiljada eura za jedan vikend.

Ona je nedavno izjavila da je sasvim normalna stavr da se preko kreveta dođe do neke pozicije, a kakvo smo društvo postali, najbolje pokazuju starlete po rijaliti programima…

Njoj je najgore jer nisu u pitanju samo mlade pjevačice u tom kolu, nego i puno iskusnije i starije pjevačice, a jedna od njih je i Lepa Lukić, koja je danas ipak u godinama, ali je i ona radila svašta u svojoj mladosti.

Komentariši