Srbi se 0TIMAJU za 0vaj p0sa0! Dnevnica je 5.000 dinara+ručak, EV0 i šta se radi…(F0T0)

U medijim se više puta pisalo o vrstama biznisa koji se mogu raditi u Srbiji, a da se ipak ne ulaže puno početnih sredstava.

Puno je onih koji su svejsni današnje krizno vrijeme i više nego teško da se odluči čovjek na neko početno financijsko ulaganje, a da je profit siguran, to danas jednostavno i ne postoji.

Nedavno smo pisali o situaciji jednog starije čovjek a iz Niša, koji je došao na sjajnu ideju da bez dinara ulaganja dnevno možete zaraditi od 3-5 hiljada dinara.

I vi se pitata da li je to moguće. Odgovor je da jeste, naročito u proljetno vrijeme kada krenu kiše i toplije vrijeme, puževi krenu da mile po travi.

Naime, on uzme kantu od 25 kilogramaa i za samo par sati rada na dan “ubere” punu kantu puževa.

Nakon toga ih prodaje u Kragujevac jednom privatniku, koji ih odmah distribuira za Italiju, gdje se oni odmah prezentuju u jednom restoranu kao velika delicija, koja na zapadu košta jedno pravo malo bogatstvo.

Danas vam donosimo spisak poslova, koje niko ne želi da radi, a dnevnice znaju da idu i do 5.000 dinara na dan.

Uglavno je u pitanju poljoprivreda, jer ljudima propadaju maline i jagode, jer nema ko da bere.

Oni pozivaju prijatelje  da im pomažu, a ljudi jednostavno bježe od takvih dnevnica.

Kako doznajemo nekada je dnevnice bile i do 2.000 dinara, a sada kako nema radnika cijena je i do 5 hiljada, a uz to imate i tuš, jedan obrok na dan, a radi se od 8 do 9 sati.

Komentariši