Uhvatio najboljeg prijatelja u akciji sa svojom ženom u autu: Nakon toga uslijedio šok…

Uhvatio najboljeg prijatelja u akciji sa svojom ženom u autu: Nakon toga uslijedio šok…

Saznao sam da je moj najbolji prijatelj u avanturi sa mojom zenom. Zivot mi se zgadio, ne znam kako dalje.

Ja imam 42 godine a ona 38. Dosao sam do saznanja da njihova afera traje 3 godine. Da nisam saznao za to, ko zna koliko dugo bi to trajalo. Bio sam u setnji i vidio automobil mog prijatelja. Prisao sam da se pozdravim sa njim ali ono sto sam vidio sokiralo me. Vidio sam njih dvoje usred akcije. Navece kad su djeca otisla na spavanje htio sam raspraviti to sa njom. Nije se kajala,nego mi je grubo rekla: Zar si mislio da samo ti smes da svrljas?

Kako mi je rekla moj prijatelj joj je ispricao da sam je prevario na jednoj momackoj veceri i da je ona to sve pocela iz osvete i da se nakon nekog vremena pokajala i htjela to sve prekinuti ali joj je on zaprijetio da ce sve ispricati njenom muzu,

Nazalost tacno je da sam je prevario na jednoj momackoj veceri.Previse sam popio i zavrsio sam u krevetu sa nepoznatom sexz zenom. Medjutim nikad nisam pomislio da ce moj prijatelj to sve iskoristiti da bi poceo avanturu sa mojoj zenom . To se desilo samo jednom i kajem se zbog toga. Zelio bih ovo da oprostim mojoj suprugi i prijatelju ali ne znam kako, reako je ovaj nesretni muskarac .

Komentariši