UNAKAZI0 me lažni be0gradski hirurg, č0vek je mesar p0 struci! Katarina p0sle m0rala na 15 0peracija: “Nik0 ne zna kak0 mi je, htela sam sam0 da budem lepa…”

Više puta samo pisali o sličnim temama, kako je u današnje vrijeme na svakom ćošku u regiji rođen po jedan nobelovac, jedan iscjelitelj, bioenergetičar..

Veliki broj ljud kupuje diplome, te samam reklama radi čuda, tako da niste nikada svjesni ko je u stvari stručnjak a ko ne.

Danas govorimo o plastičnoj hirurgiji koja se u svijetu pojavila još u 70 im godinama prošlog vijeka, i bila je zastupljena samo u bolnicama i to za teške slučajeve kada su pacijenti imali teška oštećenja kože.

Radile bi se transplatacije i stali zahvati, ali međutim jako brzo se to sve prenijelo i u sferu šou biiznisa, pa se krenulo sa sitnim korekcijama lica, pa se onda prešlo na tijelo, da bi to danas doseglo da imamo osoba koje su uradile apsolutno sve na sebi.

U posljednje vrijeme se pojavilo mnogo hirurga koji imaju svoje ordinacije, i koji rade za duplo manje novca, od onoga preko puta..

Prije nekoliko dana smo pisali o Jeleni Krunić, koja je uništila obraze i to kod cijenjenog profesionalca koji se nalazi u centru beograda.

Katarina Lijović je nekako doznala da “specijalistu” iz Beograda, koji joj je unakazio lice.

Ipostavilo se da je on ustvari po struci mesar, a majka mu je cvjećarka, i njih dvoje su unakazili ko zna koliko pacijenata širom Srbije.

Njena oktorica iz Zagreba je bila na godišnjem odmoru, i ona je na preporuku prijatelja otišla kod ovog “stručnjaka” da joj doradi usne.

Kada je sve prošlo morala je ići na dodatnih 15 operacija da bi vratila koliko toliko starog izgleda.

Komentariši