VUČIĆ SIN0Ć Š0KIRA0 SRBIJU! “Belivukovi k0ljači su slali ćevape 0d ljudsk0g mesa, ucenjivali me prek0 sina, JA NE PLAĆAM REKET!”

Svoje veliko gostavoavnje prije dav dana na Prva TV je najavio Aleksandar Vučić.

On je rekao da će tamo otvoreneo govoriti o procesu same vakcinacije u Srbiji, kao i Vejku Belivuku i njegovom klanu koji su u proteklih par godina smaknuli najmanje 17 osoba, koji nisu htjeli sarađivati, plaćati reket i slične stvari. Svi su velikim iščekivanjem čekali ovu emisiju.

Urednica ove emisije je jučer prijepodne najavila da će u emisiji po prvi puta ekskluzivno biti prikazani neki snimci iz jedne od vikendica njegovog klana, i pokazati neke surove detalje srpskoj javnosti koje do sada nikada nisu viđene.
On se jučer pojavio u emisiji gdje je pričao o predstojećem susretu sa Đukanovićem, kao i surovim prijetnjama njegovom sinu Danilu.
Vučić je rekao da su to vikendice strave u Ripoteku koje su služile da se tamo melju i sakate navijači Partizana, bio je samo jedan navijač Crvene Zvezde.

Kako je rekao dosta je laži o njegovom sinu  Danilu, a najveća je da želi da preuzme tribinu od Partizana, a prava istina je da su mu slali posmrtnice sa slikama njegova 2 sina, i neko će još da odgovara za ove stvari.

Rekao j da nema namjeru nositi pancir 24 sata na dan.

Komentariši